Ingredienser:
4 kartofler (ca. 250 g)
krydderurter f.eks. purløg eller persille
1 stor gulerod (ca. 100 g)
1 lille squash eller ½ bdt. broccoli (ca. 200 g)
1 lille persillerod eller pastinak (ca. 100 g)
salt
olie eller plantemargarine til smøring af fad
Sådan gør du:
Kartoflerne skrælles, findeles og koges møre. Kartoflerne moses med lidt af kartoffelvandet, finthakket purløg eller persille. Mosen smages til. Gulerod, squash eller broccoli, persillerod eller pastinak renses og findeles. Grønsagerne koges ca. 5 min. i letsaltet vand. De afdryppede grøn¬sager lægges i et smurt ovnfast fad. Kartoffelmosen fordeles over. Fadet stilles i ovnen ved 200˚ C i 30-40 min., til kartoffelmosen er gylden. Servering: Kartoffelpie serveres som tilbehør til kød, fisk eller fjerkræ og gerne med råkost til.
Er læst 4823 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer