karbonade

Ingredienser:
1 kg hakket kalv og flæsk
1 blok appetina eller anden hvid hård ost (200 g)
½ glas soltørrede tomater i olie
Salt
Peber

Sådan gør du:

Skær din appetina i tern der er en ½ x ½ cm og hak de soltørrede tomater så fint som du ønsker det. Bland det hele i farsen og form dine karbonader som du plejer.
Steg dem og krydr med salt og peber. Vær opmærksom på at nogle soltørrede tomater er salte så tag det med i betragtning når du kommer salt på.
server dem til en pastasalet, ris eller bare en salat.

Udskriv

Er læst 4151 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.