Ingredienser:

Antal personer – 2

200g Kalkunbryst
150g Hvidkål
1 kvist timian
1 fed hvidløg
½ tsk. rosmarin
1 dl Yoghurt (1,5 % fedt)
1 økologisk citron
140 g Grønne linser
8 stk. soltørrede tomater (den tørre type)
Salt
Peber

Sådan gør du:
Skær kødet i stykker på 4×4 cm Linserne koges med hakket hvidløg, timian og rosmarin i ca.15 minutter; lad dem trække til resten af retten er færdig Skær hvidkål i fine strimler på ca. ½ cm og damp den med revet citronskal og soltørrede tomater i strimler Steg kødet på en forvarmet pande og smag til med salt og peber; stegetid ca. 5-7 minutter Hvidkålen sigtes og vendes i yoghurten, smages til med salt og peber, Linserne sigtes Linser og kål serveres med det stegte kød

Beregnet til pr. person: Kcal – 465 Fedt – 10 g Forberedelsestid – 20 minutter Tilberedningstid – 20 minutter

Er læst 2276 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.