Til 4 personer

Ingredienser:

1½ l. hønsebouillon
2 laurbærblade
Lidt frisk salvie
12-14 pillede fed hvidløg
ca. 6 spsk olivenolie
8 skiver tørt brød
ca. 100 gr. reven gruyére eller parmesan

Sådan gør du:
Traditionelt fremstilles denne suppe på rent vand,- “aïgo bouido” betyder “kogt vand”, men den smager af lidt mere, hvis man bruger en let bouillon. Kom bouillon, laurbærblade, salvie, hvidløg og to spsk. olie i en gryde. Kog det op for kraftig varme. Dæmp så varmen og lad suppen simre med et låg på klem i et kvarter.
Fjern krydderurterne og purer hvidløgene med en stavblender eller passér dem gennem en sigte. Læg to skiver brød i hver suppetallerken og kom lidt olie på dem. Fordel osten over class=”contentblack” skiverne og kom den rygende varme suppe henover.

Er læst 2775 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.