Ingredienser:
0,8 til 1 kg. frosne bær (Hindbær, Brombær, Jordbær eller blandet.)
4-6 spsk. sukker.
3-4 lagkage bunde
0,5 L fløde
Pynt
Sådan gør du:
Læg bærrene i en bred skål, drys sukkeret over og lad dem tø op imens der røres forsigtigt i dem en gang imellem. Væden der løber af skal gemmes.
Umiddelbart før servering skal flødeskummet piskes rimeligt stift. Bland bærrene i flødeskummet. Dryp en bund med bærsaft, kom flødeskumbær blandingen på og fortsæt med resten af bundene. Slut af med en lag øverst.
Er læst 4625 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer