Ingredienser:
Kagedejen.
3 æg
300 g. melis
250 g. mel
3 tsk. bagepulver
1 tsk. vanillesukker
2 dl. mælk
1 spsk. citronsaft
50 g. smeltet smør
Efter bagning.
350 g hindbærmarmelade
Kokosfyldet.
75 g smør
100 g sukker
2 æg
3 tsk. Vanillesukker
225 g kokosmel
Sådan gør du:
Æg og sukker røres sammen. Mel, bagepulver og vanillesukker røres sammen med mælken, ikke piskes for meget. Tilsidst røres det smeltede smør og citronsaften i. Bages 20 min. ved 200 grader i bradepande.
Tag kagen ud og lad den afkøle lidt (ca. 5-10. min) Fordel hindbærmarmeladen forsigtigt udover kagen. Smelt sukker og smør i en gryde og rør æggene i sammen med vanillesukker og kokosmel. Fordel kokosfyldet ovenpå marmeladen og bag kagen yderligere ca. 8-10 min. ved 225 grader. Fyldet skal være gyldenbrunt.
Hindbær – kokoskagen på billeder er lavet med hindbærmarmelade lavet af de orange hindbær. De er lidt sødere end de røde og det er bestemt ikke nødvendigt. Brug endeligt de røde.
Er læst 9104 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Den er lavet i en der er lidt større end et A4 ark, Lillian.
Hvor stor en bradepande?