Ingredienser:

Kagen.
3 æg
180 g smeltet smør
400 g brun farin
220 g mel
300 g gulerødder, groftrevet
136 g ananas i stykker
1 1/2 tsk bagepulver
2 tsk. kanel
1½ – 2 tsk. stødt nellike
1/2 tsk. salt
100 g valnødder, hakkede
2 dl rosiner

Toppingen.
200 g flødeost
60 g flormelis
1 stang vanille, kornene
3 tsk. fintreven citronskal
3 tsk. citronsaft

Sådan gør du:

Hæld saften fra ananasen. Hak ananasen yderligere ret fint. Rør alle ingredienserne sammen i en skål. Hæld dejen i en springform med midte (randform), formen skal være godt smurt med olie eller smeltet smør. (ca. 22-24 cm i diameter).
Bag i 45 min. ved 180 graders varmluft.

Toppingen:
Pisk det hele sammen til en homogen creme og fordel på den godt afkølede kage. Kagen skal opbevares på køl til kort før servering pga. af cremen.

Pynt med citronmelisseblade.

Er læst 4383 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.