Ingredienser:

550 g gulerod – skrællede og skåret i skiver
325 g pastinak – skrællede og skåret i skiver
2 x 2 cm ingefær skrællet og skåret ud
1 liter boulion – Touch of taste kyllinge
2 dl. kokosmælk
1 spsk æble cider eddike
1 tsk gurkemeje
1 spsk. paprika
havsalt
peber

Pynt:
Hård risten luft tørret skinke, eller bacon eller ristede græskarkerner

Sådan gør du:

Skræl og skær gulerod, pastinak og ingefær ud.
Hæld dem i en gryde med 1 liter kogende boulion.
Kom gurkemeje, paprika og salt og peber ved.

Lad det koge i ca. 15-20 min. indtil grønsagerne er møre.

Bruger du alm. blender skal det afkøle lidt eller bruger du en stavblender så blend med det samme.

Blend sammen med kokosmælken og æbleeddiken. Blend indtil glat og fin. Smag til med salt og peber.

Server med dit pynt efter eget valg, og dryppet med kokosmælk. Bruger du den specificerede boulion og pynt der passer, er retten Low Fodmap brugbar.

Er læst 7937 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.