Ingredienser:

1 spsk oliven olie
4 kyllingebryster uden skind
1 dåse gode flåede hakkede tomater
2 store tsk. Basilikum pesto
2 spsk. tomatpuree
3 dl. kokosmælk (ikke light)
frisk basilikum til pynt

Sådan gør du:

Skær kyllingen i mindre mundrette stykker. Opvarm olien og kom kyllingen ved, lad den ligge så længe som muligt så det ikke sidder fast.
Lad det få farve og blive mørt. Det skal have ca. 12-15 minutter. Smag til med salt og peber. Tag eventuelt højde for din pesto, da disse tit er salte.
Kom de hakketomater ved sammen med kokosmælken og puree, og lad det simre indtil det tykner. Smag til med pestoen og eventuelle krydderier.

Bruger du en Low Fodmap pesto og serverer brune ris til er dette en Low Fodmap ret.
Samtidigt kan der tilføres en masse forskellige grøntsager som bare skal skæres ala wokrets størrelser og koges med i de sidste minutter.

Er læst 4552 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.