Ingredienser:
Makrelfiletter
citron
salt
Citronpeber
Purløg eller persille
Sådan gør du:
Makrelfiletterne duppes tørre med køkkenrulle og krydres på kødsiden eventuelt med salt på skindsiden.
Grilles på en godt varm grillrist og røres ikke de første minutter da de så ødelægges.
Jeg grillede på en Weber Q-grill med låget lukket ved 200 grader i 5-6 minutter.
Sørg for at risten er meget varm når du ligger fisken på sådan bliver skindet meget sprødt og slipper risten igen uden at det hele hænger i.
Her er den serveret med nye kartofler og grillede små gulerødder med groft salt og chiliolie.
Den grillede filet er også super god med det sprøde skind i en sandwich.
Er læst 7626 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer