Ingredienser:
Toastbrød 2 skiver
1 lille løg
Smør
Sennep, gerne en god stærk en med honning i, Maille Honey Dijon
2 tykkere skiver af en god ost til at smelte, her er brugt Gouda
En skive blåskimmelost
En skive god hård ost, gerne med salt krystaller i.
Æbleeddike
Salt & Peber
Sådan gør du:
Pil, og skær løget i tynde ringe. Steg dem til bløde løg i den farve og stegning du foretrækker, vi kan lidt dem godt stegt.
Når løgene er færdige kommers der en smule æbleeddike på panden som steges væk for at give løgene en syrlig smag sammen med den søde.
Smør så dine toastskiver med sennep efter smag igen her er ikke så meget på, kom gerne endnu mere på.
Kom så den valgte ost til at smelte på først.
Så din skive blåskimmelost.
Og så dine stegte løg.
Læg så den hårde ost oven på løgene.
De hårde oste kan godt være dårlige til at smelte og ende med at blive lidt gummiagtige, men den giver en super smag.
Kom så endnu et lag af den smeltende ost, som sidste lag. Og giv så salt og peber efter ønske eller andre krydderier.
Du kan bruge, oregano, timian osv.
Smør både top og bund med smør og læg så din sandwich i din airfryer ved 180 grader i 2-3 minutter.
Vend så og giv så 200 grader i 3-4 minutter.
Er der behov for yderligere farve på den første side så vend og giv feks. 2 minutter yderligere ved 200 grader.
Husk der er forskel på airfryere, her er brugt en cosori så alt skal vendes. Du kan have en der er med blæser i bundes og din kan være kraftigere eller svagere.
Så husk at tiderne er vejledende og kan ændre sig i din fryer.
Server skåret i trekanter.
Er læst 4004 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer