Portion: 4-6

Indgredienser:

1 kg. fisk, lys sej, torsk eller rødspætte
200 g. bacon
2 fint hakkede løg
2½ dl. creme fraiche
purløg
persille
dild
salt og peber

 

Sådan gør du:
Bacon og løg svitses på en pande. Creme fraiche blandes med de hakkede krydderurter. Kom halvdelen af baconblandingen i et smurt ildfast fad. Læg fiskefiletterne herpå og hæld creme fraichen blandingen over. Drys resten af bacon blandingen over og bag i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 20 min. Server med groft brød eller kartoffelbåde.

Er læst 5669 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.