Her er lavet en almindelig billig entrecote fra Fakta.
Men lavet Sous Vide så bliver den til et super mørt stykke kød med masser af smag som man selv tilsætter.
Her er de lavet med en klat smør og citronskiver. Hvilket giver en fin græsk smag i kødet af citrus.
4 stk. bøffer
4 skiver citron
smør til at brune af i
Bøfferne er pakket med en citronskive og en lille klat smør. Og taget ud af køleskabet så de er stuetemp.
Så har de fået 2 timer ved 55 grader, og er brunet af i smør ved høj varme meget kort.
De er først saltet ved servering.
Her er Entrecote bøfferne serveret med trykkede kartofler med gåsefedt.
Er læst 11809 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer