Idag skulle Stufs Burgerpressen testes.
Den er jo ret smart i forhold til at man kan lave nogle rigtigt lækre hakkedrenge med alverdens fyld. Det skal dog siges at man ender ud med en hakkedreg/burgerbøf på 300-350 g. + fyld. Så skal den i en burgerbolle så ender man ud med et måltid af en vis størrelse 🙂
Men konceptet er smart. Man starter med at lave en bund i sin Stufz og den så drejer man på låget og presser den en gang til, og så laves der en fordybning. Den kan man så fylde med alverdens tin og sager.
Den her er med Mozarella ost, spansk luftørret skinke, rød pesto og revet ost. En super lækker stor bøf der skal have mindre tid end man regner med på grillen. Den må ikke blive for tør. Det er en afvejning imellem at fyldet skal nå at få varme og smelte. Samtidigt med at den tynde bund og låg ikke må blive tør. Men det får man styr på efter et par gange.
Ovenstående er en min søn har lavet med skinke, revet ost og peberfrugt.
Det gode her er at hele familien kan involveres i at lave sin egen burger med eget design i indholdet.
Selve Stufz formen er lavet i et kraftigt madvareplast som går i opvaskemaskinen. Den er kraftig nok i godset til at kunne holde rimeligt. Men man skal dog alligevel være lidt forsigtig med den, da der er mange små kanter og former i støbningen der skal væres forsigtig med.
Men jeg har haft begge ungerne igang og de kunne snildt lave deres egne burgere og de er henholdsvis 9 og 11.
Den kommer helt sikkert i brug igen og ideerne er allerede kommet fra hele familien om hvad der skal prøves næste gang. 🙂
Er læst 7698 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer