Ingredienser:
Tiger Rejer rå
grovt rasp ikke æblekage rasp
kokos mel
salt
peber
chili flager
solsikkeolie
æg
Sådan gør du:
Pil dine tiger rejer så de er rene for skaller. Skal du bruge rejerne i en sushi rulle skal de på en træpind for ikke at krølle og blive svære at få i en rulle. Blend dit kokosmel til det er ca. halvt så fint som i posen. Bland rasp og det blendede kokosmel sammen.
Pisk ægget, kom det på en tallerken. Kom dit panko mix (rasp og kokosmelet) på en anden tallerken, sammen med lidt salt og peber samt Chilie flager som du ønsker.
Så skal rejerne dobbelt paneres i ægget og panko mixet. Kom solsikkeolie i en gryde og varm det op til en tændstik syder i olien. eller har du et termometer så 160 grader. Ikke højere. Rejerne skal have ca. 2-3 minutter.
Tips: Panko rejerne kan spises direkte bruges i salater eller sushi ruller. De kan dyppes i sød chilisovs eller spises på mange andre måder.
Er læst 7353 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer