Ingredienser:

Røget Oksecuvette
pynt
Brød eller kiks eller hvad der ønskes.

Sådan gør du:

Her er den super gode røgede og rødvinsmarinerede amerikanske oksecuvette brugt som lufttørretskinke til en tapas lignende forret til en nytårsaften menu.
Cuvetten er super mør og har rigtigt meget smag. Så den kan bære de stærke smage som pynt så længe det ikke er for meget.

Her er der lavet følgende versioner.


En havsaltsknækbrød version med cuvetten og roquefort.


En blinis med cuvette, citronmajo, ørredrogn og sort himalayaklippesalt.


Cuvette, humus, en tynd stribe soltørret tomat i olie + en pistacienød, serveret på en mini toast lavet med tomat og italienske krydderier.


En stabel af skiftevis cuvetten og vesterhavsost i tyndeskiver.


En parmesan kiks med soltørret tomat i. Med cuvetten og sødchiliesauce.


En parmesankiks med cuvetten, citronmajo og 2 stykker pyramidesalt.


Honning melon med cuvetten omkring og et hul med 24 års portvin.

Disse blev her serveret som en forret til en nytårsmenu og den blev serveret med portvin til.

Udskriv

Er læst 2705 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.