Ingredienser:
250 g blødt smør
350 g sukker
4 æg (str. mellem)
450 g hvedemel (ca. 7½ dl) Eller Finax den røde glutenfri
50 g kakao (ca. 1 dl)
4 tsk bagepulver
4 tsk vanillesukker
1½ dl creme fraiche
3 dl Bailey
200 g mørk chokolade eller Callebut hvid chokolade med karamel
Sådan gør du:
Tænd for ovnen på 175 grader.
Pisk smør og sukker sammen til det smuldrer. Pisk æggene i ét ad gangen. Pisk blandingen til den bliver let og luftig.
Bland mel, kakao, bagepulver og vanillesukker sammen. Vend det (drysset gennem en sigte) i smørblandingen, skiftevis med creme fraiche og bailey.
Bagetid: Ca.1 time og 10 min ved 175° C
Beklæd en bradepande (ca. 6 x 22 x 30 cm) med bagepapir og fordel dejen heri. Bag kagen midt i ovnen. Lad den afkøle 10 min.
Løft den forsigtigt ud af bradepanden ved hjælp af bagepapiret. Lad kagen køle af på en bagerist.
Smelt chokoladen over vandbad og pynt kagen.
Er læst 3689 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer