chocolate-raspberry-brownie

Ingredienser:

350 g Mørk Chokolade 70 %
250 g smør
3 æg
250 g Mørk muscovado sukker
110 g Mel sigtet
1 tsk. bagepulver
knips salt
175 g friske Hindbær

Sådan gør du:

Forvarm ovnen til 170 grader. Smør en form på 23 cm.
Smelt chokoladen og smøret sammen. Og afkøl. Pisk æggene til de er tykke og gradvis tilføj sukkeret og pisk til blank og glat. Pisk den smeltede chokolade i blandingen og fold forsigtigt melet i sammen med bagepulver og salt.
Kom halvdelen af dejen i formen spred hindbærene over dejen og dæk dem med den sidste halvdel af dejen.
Bag i den forvarmede ovn i ca. 40 min. indtil overfladen er fast og en strikkepind kommer op næsten ren.
Kom formen ud på en rist og lad afkøle i 20 min. Skær kagen i firkanter og kom den i en dåse når de er helt afkølet. Kan drysses med flormelis.

Udskriv

Er læst 2903 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.