16 stykker.

Ingredienser:
Smør eller spray til form
25 g smør i 2×2 cm tern
125 g bacon fedt
250 g sukker
2 tsk. vand
1 dl. med stor top god Kakao
1 tsk. vanilje ekstrakt
2 store æg, køleskabskolde
50 g mel
3-4 dl. valnødder i store stykker

Sådan gør du:

Opvarm ovnen til 170 grader.
Smør en 25 x 25 cm bradepande godt eller kom papir i.

Smelt smørret med baconfedtet på en pande ved medium varme.

Tag det af varmen og kom sukker, kakao, 2 tsk. vand, vanilje, 1/4 tsk. grodt salt i panden (endeligt ikke for lidt) Omrør grundigt og bland det godt. Blanding skal være varm. Kom blandingen i en skål hvis din pande ikke er stor nok længere. Kom æggene i et af gangen, med grundig omrøring imellem dem og efter dem.
Når blandingen er tyk, blank og ensartet, kommes melet i og der røres lige netop til det er blandet. Ikke for meget. Så vendes valnødderne i forsigtigt og dejen hældes i formen.

De skal bages indtil en strikkepind stukket i midten kommer op næsten ren.
Ca. 25 min.

Lad Brownien afkøle i bradepanden, med et stykke sølvpair lagt løst hen over.

Når helt afkøles skæres den i 16 stykker. Den kan opbevares ved stuetemp. i flere dage i en lufttæt boks.

Er læst 3260 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.