Portion: 4

Ingredienser:

200 g blomkål
250 g kogte kartofler
50 g hirseflager eller hvedekim
2 æg
1 lille finthakket løg
¼ tsk revet muskatnød
ca. 50 g finthakket syltet asie
salt
olie

Sådan gør du:
Blomkålen hakkes så fint som muligt, og blandes med de kogte, mosede kartofler. Æg, hirseflager finthakket løg og syltet asie blandes i farsen. Den smages tilsidst til med muskatnød og salt. Formes til frikadeller med en olieret ske. Steges gyldne ca 2 min. på hver side. Serveres hele eller halverede på fuldkornsbrød. Gerne med halvverede druer eller rå æblestykker til.

Udskriv

Er læst 3595 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.