Ingredienser:
Kagen 150 g hvedemel
9 spsk kokosmel
110 g rørsukker
1/4 tsk finkornet havsalt
90 g usaltet smør, smeltet
Fyldet:
3,5 dl kokosmel
6 spsk rørsukker
3 store æggehvider
150 g blåbær
40 g pistacienødder, knust
Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 180 g. med en rist i midten afovnen. Kom papir i en 22 cm tærteform helst en med aftagelig bund. Smør papir og siderne af formen. ( Vigtigt. ) Rør mel, kokos, sukker og salt i en mellemstor skål. Rør det smeltede smør i indtil det er jævnt fordelt i de tørre ingredienser. Tryk blandingen fast i bunden af formen så der dannes en solid, flad bund. Bag i 15 minutter, eller indtil let gylden. Tag den ud og sæt den til side til afkøling i et par minutter, mens du forbereder fyldet.
Fyldet:
Rør kokos, sukker og æggehvider sammen. Fordel blåbær jævnt over tærtebunden. Ved hjælp af en lille ske, sættes lidt totter af makronfyld omkring bærene, sørg for de er delvist dækket. Bag i 20 til 25 min. indtil toppene af makron er gyldne. Lad tærten afkøle, pynt med de knuste pistacienødder (jeg trykkede dem en lille smule ned,så de bliver der) skæres ud i små firkanter.
Er læst 4770 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer