En anderledes ikke rød BBQ sauce til pulledpork og andre grill retter, især dem med det lidt federe kød. Inspireret af en Carolina Sauce.
Men er også super til en skive skinke.

Ingredienser:

1,75 dl. sennep Heinz den milde helt gule
0,75 dl. Maile Dijon Honey sennep
½ dl. flydende honning (helst ikke acasie)
30 g. rørsukker
1,2 dl. æblecider eddike
½ tsk. tomat koncentrat
1 tsk. hvidløgspulver
1 knips røget paprika (chipotle)
1 knips spidskommen
1 spsk. oregano
2 spsk. ketchup
2 tsk. Worchestershire sauce
salt
peber

Sådan gør du:

De steder hvor der står et knips kan det anbefales eventuelt at bruge spidsen af en kniv feks. Det er små mængder der skal til da dette er en mindre portion.
Bland alle ingredienser grundigt. Og lad det hele stå i et tæt glas natten over i køleskabet for den bedste smag.
Smag til med salt og peber. Den er rimelig eddiket og sennepsstærk på dette tidspunkt, men når den lunes før brug forsvinder det lidt. Vent eventuelt med at smage til når den er lun.

Tages ud af køleskabet og lunes over svag varme før brug.

Udskriv

Er læst 1859 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.