Ingredienser:

Brownie:
225 g smør
100 g chokolade
250 g sukker
200 g lyst muscovado sukker
4 store æg
190 g mel
1/2 tsk salt

Fyld:
450 g philidelfia flødeost
50 g kokosmel
75 g sukker
1 stort æg
5 spsk Bailey’s likør

Sådan gør du
Tænd for ovnen på 180 grader.

Brownie dej
Kom smør og chokolade i en lille gryde og smelt over svag varme imens du rører. Tag det af varmen når det er smeltet sammen og lad det afkøle. Rør begge slags sukker og æg sammen indtil det er gulbrunt og luftigt – tilsæt mel og salt gradvist. Tilsidst foldes den smeltede chokolade i dejen forsigtigt.

Fyld:
Bland flødeost og sukker i en skål indtil det er cremet og ensartet. Tilsæt æg, kokos og Bailieys og rør igen til ensartet.

Smør en ca. 25 x 18 bradepande. Kom halvdelen af browniedejen i bradepanden ryst den sådan at det er jævnt fordelt. Kom fyldet på brownie dejen og til sidst det sidste lag dej. Ønskes det kan man lave mønstre i lagene ved at køre rundt med en gaffel.

Kagen bages i ca. 40 min og afkøles helt før den skæres.

Er læst 5349 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.