Ingredienser:
8 tykke skiver bacon ca. 3-4 mm ( Gerne Gourmet bacon fra Aalbæk specialiteter eller lignende.)
1 spsk. lyst rørsukker
1 tsk. chiliflager
1 tsk. Groft knust sort peber
Nutella
Sådan gør du:
Bacon skiverne skal være ca. 3-4 mm tykke. Bland krydderierne i en lille skål så de er godt blandet. Kom bacon i en sliplet bradepande eller på en rist over en pande i ovnen ved 200 grader i 6-8 min. Vend bacon og drys med krydderblandingen. Bag videre i ovnen igen i ca. 6-8 min. Det skal ende med at være godt sprødt men ikke sådan at det er oversprødt.
Tag af rist eller op af fad og dryp det af på køkkenrulle.
Her kan man gemme bacon i køleskabet eller lade det afkøle en smule og derefter overtrække det med Nutella. Smør Nutellaen ud med en lille palet eller smørkniv og lad det så afkøle indtil Nutella er fast.
Kan eventuelt ligges i fryseren i nogle minutter. Server så som en snack eventuelt til en god øl.
Er læst 36897 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Mange tak Per – Du er nu ikke selv helt dårlig 🙂
Har været forbi flere gange.
Her er denne her flittigt brugt i stedet for Beernuts eller sammen med 🙂
Engel
Sjældent har jeg set noget så originalt som den opskrift.
Godt tænkt, det skal prøves derhjemme 🙂