Ingredienser:

1 dl. majskerner
3 spsk. bacon fedt
salt
Fint revet ost (en hård type).

Sådan gør du:

Kom 3 spsk. bacon fedt i en 4-5 liters gryde smelt fedtet og smid 3-4 majskerner i og tænd på middel varme. Det må ikke blive alt for varmt.
Når de 3 kerner popper kommes 1 dl. kerner i gryden og låget kommes på.
Når de stopper med at poppe regelmæssigt er de færdige.

Så skal der salt på. Smag til og kom mere på hvis nødvendigt. Til sidst kan der drysses en smule revet ost hen over og det blandes hurtigt før servering.
På denne måde får du baconpopcorn med en svag fin eftersmag af bacon. 🙂

Udskriv

Er læst 2446 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.