Portion: 4

Ingredienser:

400 g svinekød
1 spsk. rapsolie
salt
friskkværnet, hvid peber
2 løg i tynde både
1 stor, rød peberfrugt i strimler

Sauce:
4 spsk farin
3 spsk. rødvinseddike
1 spsk. maizena
4 dl tomatjuice
2 fed finthakket hvidløg
2 spsk. japansk soja
½ spsk friskkværnet ingefær
friskkværnet, sort peber

Sådan gør du:
Den er hurtig at tilberede. Begynd med at sætte jasminrisene over. Pisk farin, eddike, majsstivelse og tomatjuice sammen til sausen. Bring det i kog under piskning. Tilsæt hvidløg, soja, ingefær og peber og lad alt simre nogle minutter. Skær kødet i tynde strimler. opvarm olie i en wok eller pande, brun kødet hurtigt og drys med salt og peber. Kom løgbåde og peberfrugtstrimler i wokken og steg dem nogle minutter, til de er lidt bløde. Hæld saucen over og varm alt igennem i nogle minutter.

Server jasminris til.

Udskriv

Er læst 4302 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.