saltmandel

 

Ingredienser:

250 g mandler
1-1,5 tsk. fint salt
vand

Sådan gør du:
Mandlerne lægges på en pande, tilsæt salt og fyld vand i, så det lige dækker mandlerne. Kog vandet af, så sætter saltet sig på mandlerne. Ryst / rul mandlerne rundt på panden mens vandet koges af.
Derefter skal mandlerne bredes ud på en bageplade og bages ved 150 grader i ca. 30 minutter.
Arabiske Saltmandler skal køle af og hærde i mindst et par timer – eller natten over – efter bagning ellers kan der stadigvæk være bløde imellem.

Tips:
Bag kun én portion af gangen.
Bag ikke ved højere temperaturer, da mandlerne så bliver brændte. Man kan derimod justere bagetiden.
Cashewnødder, Hasselnødder og valnødder kan også med succes bages som almindelige mandler

Udskriv

Er læst 6192 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.