Airfryeren er en hurtig og let måde at lave andebryst i. De bliver stort set som stegt på panden.
Her er det en Cosori airfryer med kun topvarme der er brugt så andebrysterne er vendt.
Ingredienser:
2 stk. 300 grams berberi andebryst
salt
peber
Sådan gør du:
Rids og trim fedtkanten på dine andebryster.
Gnid fedtet godt med salt og peber. Her er også brugt lidt ras el hanout for smag.
Forvarm din airfryer til 200 grader.
Spray airfryer kurven med ganske lidt olie. Spray også andebrysterne med ganske lidt olie.
Læg andebryster i, med skindet nedad og giv dem 200 grader i 5-6 minutter.
Vend dem så og giv skindet ganske lidt olie med din spray.
Giv dem så 5 minutter og tjek med et stegetermometer. De skal være ca. 65 grader i kerne temperatur, så er de svagt rødlige.
Tag dem ud og lad dem trække lidt og skær så i skiver og server med det tilbehør du ønsker.
Her er brugt græskar og rødkål.
Er læst 20930 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Det lyder godt og skal prøves.
Men vær sød at rette “Lig andebryster i..” til “Læg andebryster i..”