Portion: 2

Ingredienser:

1 Andebryst
2 små røde chilier eller 1-2 tsk. Sembal Oelek
2 Løg
2 fed Hvidløg
3 cm Ingefær
2 spsk. neutral Olie
2 tsk. rød Thaikarrypasta
1-2 dl. Hønsebouillon
2 spsk. Tomatpuré
4 Stjerneanis
1 ds. Kokosmælk den fede ikke light
3-4 spsk. Fiskesauce
2 Spsk. peanutbutter
1 tsk. Salt
1 tsk. sukker
1 tsk. citron

Sådan gør du:
Steg andebrystet i ovnen i ca. 25 min. ved 250 grader eller til det er 75 grader på stegetermometeret. Befri chilier for kerner og skær dem i tynde strimler. Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Skræl ingefæren og riv den fint. Varm en wok eller gryde op og hæld olien i. Sauter chili, løg, hvidløg og ingefær et øjeblik. Tilsæt karrypasta, høndebouillon, tomatpuré, stjerneanis og kokosmælk. Lad sovsen småkoge i 5 min. Tilsæt fiskesaucen og peanutbutter og kog sovsen igennem. Smag til med fiskesauce, salt, sukker og lidt citronsaft. Server andebrystet skåret i skiver med Jasminris og saucen til.

Er læst 3364 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.