Ingredienser:

7-800 g hakket oksekød
5 æg
2 gode skiver hvidtbrød
lille rødløg
1 stort løg
1 pakke skivet bacon
salatblade
ras el Hanout
salt
peber
Krumemr af en hård ost
En god bearnaise dressing

Sådan gør du:

Skær dit rødløg i små tern til rå løg på bøffen. Skør dit alm. løg i skiver og steg det til godt mørke bløde løg. Baconet steges sprødt.
Knæk 3 æg ud i en dyb tallerken. Skær skorperne af dit brød. Vend brødet i ægget og lade det trække godt. Steg brødet til der er sprød skorpe, krydr med salt, peber og Ras El Hanout.
Når brødet er sprødt og med stegeskorpe. Så skal det pakkes ind i det hakkede oksekød. Så har du to godt store hakkebøffer.
Imens de steger og de skal have god tid, så laves der to spejlæg til oven på bøffen.

Der kan også hakkes rødbeder til. Når bøffen er færdig anrettes den på salatbladene med bløde løg, hakkede løg, spejlægget og bacon. Eventuelt også de hakkede rødbeder.
Server med en Bernaise dressing til.
Dette er vores bud på en pariserbøf.

Udskriv

Er læst 807 gange.