Ingredienser dej:
3 æg
3½ dl. mælk
140 g Finax melmix glutenfri (fra Rema)
salt
peber
smør

Ingredienser kødsovs:
800 g oksekød 8%
tomat koncentrat lille dåse
1 stor porre
1 stort løg
1 dl. fløde
paprika
oregano
hvidløgspulver
salt
peber
Revet ost

Sådan gør du:

Pandekagerne. Pisk æg, mælk, salt og pber sammen.
Tilsæt så melet lidt af gangen imens du pisker med en elpisker.
Alle melklumperne skal røres ud og så skal djen sættes på køl.

Imens laves kødssovsen.

Kødsovs. Brun det hakkede løg. Kom kødet ved og brun det af.
Kom tomatkoncentrat, oregano og hvidløgspulver i sammen med paprika, salt og peber.
Lad det hele simre og smag så til med salt og peber eventuelt lidt citronsaft.

Steg dine pandekager.

Saml pandekagerne i et ildfastfad med kødsaucen og lidt revet ost. Drys med så med reven ost.

Giv hele retten en tur i ovnen ved 200 grader varmluft indtil osten er smeltet og gylden.
Server straks eventuelt med en grøn salat.


Udskriv

Er læst 712 gange.