Det særlige ved denne fiskeret er kombinationen af bacon og fisk – den elsker alle børn uanset alder (og de voksne med) – og så er der ingen ben i.
(4-6 personer, store portioner.)

Ingredienser:

1 kg filet af torsk (andre lyse fisk, kan bruges.)
250-300 g bacon, i tern
2 finthakkede løg
2,5 dl. cremefraiche 18%
1 spsk. fint hakket dild
1 spsk. fint hakket persille
3 spsk. fint hakket purløg
salt
peber

Sådan gør du:

Bacon og løg svitses på en pande.
Cremefraiche blandes med de hakkede krydderurter.

Læg fiskefileterne i et ildfastfad, drys med salt og peber.

Hæld creme fraiche blandingen over.

Drys bacon/løg blandingen over, og bag i en forvarmet ovn på 200 i ca. 20 min.

Servér med groft brød, ris eller kartoffelbåde stegt med olie og timian 45
minutter i ovnen.

Er læst 85 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.