Portion: 4

Ingredienser:

400 g kylling uden skind
2 spsk rød karrypasta
5 dl. kokoscreme
2 store søde kartofler eller bagekartofler
1 rødløg
1 rød chili
1 dåse kokosmælk
3 spsk fiskesauce
1 spsk sukker
1 spsk koriander eller persille

Sådan gør du:
Skær kødet i 2×2 cm. Kog kokoscremen tilsat karry pastaen i en wok og lad det simre til den bliver tyk og olien fra kokosen ligger sig i perler på overfladen. Tilsæt kyllingestykkerne og lad det simre i 5 min. Stil det til side og skær kartoflerne i 2×2 cm terninger. Pil rødløget og hak det fint. Fjer skillevægge og frø fra chilien og hak den fint. I en anden gryde koges kokosmælk, fiskesauce, chilien, rødløget, sukker og kartofler i 10 min. Bland det over i wokken og pynt med koriander eller persille.

Er læst 2189 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.