Portioner: 4 ved en forret

Ingredienser:

25 g smør
2 spsk mel
200 g flødeost naturel
1 porre i tynde skiver
1 l bouillon (terninger opløst i vand kan sagtens bruges) evt.
1-2 dl piskefløde
½ tsk salt
peber

 
Sådan gør du:
Smørret smeltes i en tykbundet gryde. Tilsæt mel og bag det godt sammen. Kom 2-3 dl bouillon i og kog op. Hæld derefter resten af bouillonen i lidt ad gangen og kog suppen godt igennem. Skru ned til svag varme og tilsæt ost og evt. fløde. Når osten er smeltet puttes porrerne i. Suppen varmes igennem og smages til med salt og peber.

Serveres med godt brød.

Udskriv

Er læst 2884 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.