(Ca. 60 stk. små)

Ingredienser:

2 æg,
200 g sukker,
100 g valnøddekerner
100 g mel.

Sådan gør du:

Tænd for ovnen på 200 grader.

Pisk æg og sukker til en skum. Hak valnøddekernerne groft med en kniv og bland dem i melet. Vend melet og valnødderne i æggemassen meget forsigtigt. Endelig ikke formeget. Kom kagerne på en bageplade med bagepapir ved hjælp at en lille teske. Kagerne løber og bliver dobbelt så store, så der skal være god plads.

Bag Småkager – Valnøddepleskner på midterst rille i ovnen 5-8 minutter, til de er smukt gyldne. Det afhænger meget af din ovn og størrelsen på kagerne. Bages de til de kun lige begynder at blive gyldne i kanten er de stadigvæk chewie og lækre. Bages de lidt længere bliver de lækkert sprøde.

Er læst 2562 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.