sennepsgulerødder

Ingredienser:

1 kg. Gulerødder
½ l Creme Fraiche
1 stor spsk. Dijon Sennep
lille drys sukker
salt
peber

Sådan gør du:

Skræl gulerødderne og skær dem i stave som er meget ensartede i størrelsen.
Kog dem i ganske få minutter. De ska lvære sådan at når de er afkølede, så har de stidigvæk bid og lidt knas.
Bland din creme fraiche med sennep, sukker, salt og peber. Smag den til sådan at den har en anelse skarp smag af sennep. Bland de helt kolde gulerødder i.
Så er dine senneps gulerødder klar til servering. De ka nbruges som tilbehør til alt muligt og sagtens erstatte kartoflerne.

Tips: De passer rigtigt godt til Grill.

Udskriv

Er læst 3125 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.