Ingredienser:

1½ dl ris
3 dl vand
1 knsp salt
1 løg
½ æble
1 spsk flydende margarine
2 tsk karry
250 g hvidkål
1½ gulerod
1½ dl grønsagsbouillon
100 g rejer

Sådan gør du:
Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter. Hakket løg og groft revet æble svitses i en gryde i margarine med karry. Snittet hvidkål, gulerod i tynde skiver og bouillon tilsættes og grønsagerne koges under låg i 10 minutter, hvorefter rejerne kommes i, og retten smages til med salt og peber.

Er læst 2813 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.