Ingredienser:
1½ dl ris
3 dl vand
1 knsp salt
1 løg
½ æble
1 spsk flydende margarine
2 tsk karry
250 g hvidkål
1½ gulerod
1½ dl grønsagsbouillon
100 g rejer       
Sådan gør du:
Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter. Hakket løg og groft revet æble svitses i en gryde i margarine med karry.  Snittet hvidkål, gulerod i tynde skiver og bouillon tilsættes og grønsagerne koges under låg i 10 minutter,  hvorefter rejerne kommes i, og retten smages til med salt og peber.          
Er læst 3450 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
 
						
Kommentarer