Portion: 4

Ingredienser:

400 g båndspaghetti
2 løg
50 g bacon
600 g hakket okse- eller flæskesmåkød
50 g margarine
2 fed hvidløg
1 tsk basillikum
1 dl tomatpure
1 dl bouillon
4 æggeblommer
1 dl fløde parmesan

Sådan gør du:
Spaghettien koges. Løgene hakkes og svitses i margarine. Skær bacon i strimler, bland det med det hakkede kød, som brunes sammen med løgene. Når kødet er brunt tilsættes knust hvidløg, salt, basillikum, tomatpure og den kogende bouillon. Det hele koger i ca. 5 minutter og fyldes derefter i et ovnfast fad. Æggeblommerne piskes med fløden. Spaghettien vendes heri og spredes ud over kødet. Reven parmesan drysses over. Fadet stilles i en 200 grader varm ovn 6-8 minutter.
Retten pyntes med hakket persille og serveres.

Udskriv

Er læst 4480 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.