Ingredienser:

1 portion

2 tsk olie
2 spsk mælk
1 knsp salt
1 æggeblomme
1 spsk mel
125 g jordbær
flydende sødemiddel
1 tsk hakkede pistacienødder
75 g kvark
1 tsk sukkerfri marmelade ekstra jordbær som tilbehør.

Sådan gør du:
Rør 1 tsk olie, mælk, salt, æg og mel sammen, hæld det gennem en si og lad hvile 20 min. Skyl jorbærrene og skær dem i meget små stykker. Sød dem og drys pistacienødder over. Rør kvark og marmelade sammen og tilsæt jordbærstykkerne. Varm resten af olien op på en pande og bag en pandekage. Smør kvarkblandingen på den afkølede pandekage og rul sammen. Server jordbær til.
Pærevariant , ½ pære 1 tsk citronsaft flydende sød 10 g mørk chokolade 1 tsk mandelsplitter Sådan gør du; Skræl pæren, fjern kernehuset og skær i meget tynde skiver. Varm lidt vand op med citronsaft og sødemiddel og damp pæreskiverne i ca. 5 min. Lad dryppe af. Smelt chokoladen over vandbad. Rist mandelsplitterne på tør pande til de er gyldne. Smør chokoladen på pandekagen, læg pæreskiverne på og drys med mandelsplitter. Rul sammen og server. Evt. sammen med lidt frugtsalat. Der er mindre fedt i pærevarianten.

Er læst 2866 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.