Ingredienser:
3 store æg let pisket sammen
1,25 dl. mælk
75 g mel
1 spsk sukker
1/4 tsk muskatnød eller (1 tsk. vaniljesukker)
1 knips salt
2 spsk smør
2 spsk flormelis
2 spsk frisk presset citronsaft eller appelsin saft
Sådan gør du:
Tænd ovnene på 220 grader.
I en skål piskes æg, mælk, mel, sukker muskatnød og salt sammen til det er ensartet. Få klumper betyder ingen ting.
I en støbejerns pand på ca. 22 cm smeltes smøret og brunes af.
Forsigtigt hældes dejen i panden og det hele sættes i ovnen indtil pandekagekagen er gyldenbrun og er puffet op ca. 15-20 minutter.
Hurtigt tages panden ud af ovnen og flormelis sigtes over kagen i en fart. Så sprøjtes citronsaften over kagen og den serveres med det samme skåret i kiler.
Tips: Resultatet er soufle agtigt så den skal behandles forsigtigt og serveres hurtigt 🙂
Tips: Pandekage kage kan serveres med is.
Er læst 4518 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer