Ingredienser:

250 ml tørret ananas
250 ml rom 500 ml mel
1 tsk bagepulver
½ tsk natron
¼ tsk salt
170 g usaltet smør
225 g sukker
2 store æg
250 ml creme fraiche
¾ tsk appelsinskal
190 ml flager kokos (Kokosmel)
1 tsk vanilje essens

Mængde: 12 stk.

Sådan gør du:
I en lille gryde, blandes ananas og rom. Bring til simmer og tag af varmen og trække i 30 minutter. Hæld væsken fra og dup dem tørre. Forvarm ovnen til 175 grader.Sigt mel, natron, bagepulver og salt i en skål. Sæt til side. I en stor skål piskes smørret med en mixer på medium indtilcremet. Tilføj sukker gradvist, indtil lys. Tilsæt æggene et ad gangen, indtil godt blandet. På lav hastighed, tilsæt creme fraiche, citronskal og vanille. Blandingen kan klumpe. Forsigtigt tilføjes mel blandingen plus ananas og kokos, omrøres lige nok til at det blandes forsigtigt. Fordel blandingen i muffinsforme. Bag i 15-20 minutter, indtil en tandstikker kommer ren op af en muffin.

Er læst 2871 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.