Ingredienser:
220 g digestive kiks
110 g smør, smeltet
200 g sukker
chokolade chips eller groft hakket chokolade
mini marshmallows, de store er faktisk bedre bare klippet i mindre stykker

Sådan gør du:

Forvarm ovnen til 180 grader. Klip dine marshmallows hvis du bruger de store.

Spray eller smør en muffinform.
Knus dine digestive kiks til en ensartet krumme, ikke rent pulver men heller ikke for grov.
Bland de knuste digestive med sukker og det smeltede smør. rør det godt sammen så smør og sukker er godt fordelt.

Smør dine muffinforme.
Brug så 2/3 dele af din krummeblanding i dine muffinsforme som en skål. Tryk bunden godt sammen og form en skål.
Bag så muffinformene med disse kopper i ca. 5 min.

Tag formen ud af ovnen og fordel dine mini eller klippede marshmallows i digestive kopperne sammen med lidt groft hakket chokolade.
Fordel så den sidste tredjedel af dine digestive krummer over kopperne som låg.
Pres det hele godt sammen og bag det yderligere i 4 min.

Tag formen ud af ovnen og fordel nu en sidste portion mini eller klippede marshmallows og grofthakket chokolade på toppen af dine kager.
Kom formen tilbage i ovnen under grillen, og lad din marsmallow og chokolade på toppen smelte godt og få lidt skorpe.
Sæt dem ikke for højt i ovnen så de bliver sorte før det smelter godt.

Tag dem ud af ovnen og lad dem afkøle i 15 min. før de tages ud af formen. de krummer og flader let adskilt, men smager super godt.

Udskriv

Er læst 242 gange.

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.