Ingredienser:
1 dl vand
100 g mørk chokolade
100 g blødt smør
175 g lys muscovadosukker eller brun farin
2 æg
150 g hvedemel
2 spsk. kakaopulver
40 g malede mandler
1 tsk. bagepulver
Ganache:
1,25 dl piskefløde
200 g mørk chokolade
Pynt: Kandiserede violer evt. flødeskum
Mængde: ca. 15
Sådan gør du:
Kog vandet op i en gryde. Tag gryden fra varmen, og kom chokoladen i. Rør til chokoladen er smeltet.Pisk smør, muscovadosukker og æg sammen, til det er jævnt. Rør mel, kakao, mandler og bagepulver i. Rør den smeltede chokolade i. Kom dejen i 14-16 smurte muffinsforme, og bag dem ved 175 gr. i ca. 25-30 min. Afkøl dem. Bring fløden til kogepunktet i en gryde. Tag gryden fra varmen, og rør de 200 g hakket chokolade i og rør, til det er smeltet. Afkøl det til stuetemperatur, til det kan smøres ud på kagerne. Pynt med lidt flødeskum og kandiserede violer.
Er læst 3984 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer