Ingredienser:
250 g hvedemel
3 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
100 g sukker
60 g smør
225 ml letmælk
110 g æble – skrællet, uden kernehus og hakket
Mængde: 12 stk.
Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 200 C. Smør en 12-kop muffinform. I en stor skål, sigt mel, bagepulver og salt sammen. I en separat skål, bland fløde sammen med sukker og smør. Rør mel blandingen i sukker blandingen skiftevis med mælken. Fold frugten i. Hæld dejen i formene. Bages i forvarmet ovn i 20 til 25 minutter, indtil en tandstikker indsat i midten af en muffin kommer op ren.
Er læst 2794 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer