Portion: 8-10
Ingredienser:
2 æggehvider
150 g flormelis
1 spsk kakao
25 g hasselnøddekerner
Moccaskum:
½ l piskefløde
3 spsk sukker
1 spsk kaffe, pulver (Nescafé)
50 g chokolade, mørk
2 spsk orangelikør
Sådan gør du:
Læg et stykke bagepapir på en bageplade og tegn en cirkel efter en tallerken ca. 23 cm i diameter. Hak nødderne med en kniv eller findel dem i blender. Pisk æggehviderne helt stive og pisk halvdelen af sukkeret i. Bland resten af sukkeret med kakao og pisk det i. Hæld dejen ud på bagepapiret (indenfor cirklen) og drys nødderne over. Sæt pladen i ovnen ved 150 grader og lad den stå ca. en time. Sluk for varmen og lad kagen stå i ovnen 15-20 min. mere, med ovndøren på klem. Læg kagebunden på et serveringsfad. Bland fløden med kaffepulver og sukker og pisk det til skum. Fordel fløden over bunden og drys med høvlet chokolade. Stænk med likør og servér. Bunden kan bages flere dage i forvejen og opbevares i kagedåse eller plastpose. Kagen kan anrettes et par timer før den skal spises.
Er læst 3513 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer