Portion: 4

Ingredienser:

4 spsk kokosmel
350 g pillede dybhavsrejer
½ citron ( eller et par stilke Lemon grass)
2 fed hvidløg
12 mandler
1 terning rejepasta
3 tørrede chilier
3 tsk stødt gurkemeje
1 mellemstort løg
5 spsk vegetabilsk olie
250 g friske bønnespirer
½ agurk
350 g vermicelli pasta
Forårsløg eller friske løgtoppe

Sådan gør du:
Hæld en kop kogende vand over kokosmelet og lad det trække tyve minutter før væden presses gennem en si. Pil rejerne og kog skjoldene i nogle minutter. Si suppen fra. Kom de pillede hvidløgsfed, gurkemeje, rejepastaen, det hakkede løg, chilierne – uden frø! – og citronsaften eller Lemon grass’et i blenderen og bland til en fin pasta. Varm olien og kom pastaen i.
Rør til den aromatiske duft breder sig. Hæld et par kopper af rejesuppen ved. Kog op og rør imens. Sænk varmen til simring. Rør videre, mens rejer, bønnespirer og agurketern kommes ved. To-tre minutter er nok. ´
Den kogte pasta anrettes på tallerkner. Hæld saucen over og drys med hakket forårsløg eller løgtoppe.

Er læst 2300 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.