Ingredienser:
Simreret til 4
2 spsk jordnøddeolie
1 Stort hakket løg
850 g Kylling (Kalkun, svin og andet kan også bruges.)
120 g Peanutbutter
3 dl koldt vand
5 spsk tomatpure/ eller god ketchup
4 dl kogende vand
1/2 tsk cayennepeber
1/2 tsk røget paprika
3 laurbærblade
Groft salt og friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Svits de hakkede løg i olien, til de er klare. Kom kødet i og brun det ved middel varme. Peanutbutter røres ud i det kolde vand og
hældes over kødet. Straks derefter opløser du tomatpureen i det varme vand og kommer i gryden.
Tilsæt nu alle de andre ingredienser. Rør godt rundt og lad retten simre under låg i 1 time, eller mere hvis du bruger andet end kylling. Rør i det ind imellem. Koger det tørt tilsæt lidt ekstra vand. Når kødet er godt mørt, tager du laurbærbladene op og smider dem ud.
Serveres med en god salat, Basmati ris eller kartoffelmos.
Er læst 3535 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer