Ingredienser:

1 spsk. olivenolie
½ kg. kylling
salt
peber
3 fed hvidløg
1,5 dl. piskefløde
1,5 dl. mælk
50 g. frisk revet parmesan
150 g. revet cheddar ost
250 g. pasta færdig kogt feks. fettucini
1 broccoli i buketter, kogt
1 pakke skivet bacon

Sådan gør du:

Hvis din kylling ikke er tilberedt så skal den skæres ud i mundrette stykker og steges på en pande i olivenolien og smages til med salt og peber. Steg den i 3-4 minutter ved høj varme og tag panden af varmen og lad det stå i panden med låg på indtil den ved restvarmen er dampet færdig og er mør uden at være rød indeni.

Steg baconnet sprødt i små stykker. Kog pastaen efter vejledning til den er al dente.

Kom det pressede hvidløg i panden med kyllingen og tilføj fløden, mælken og varm det igen op til kogepunktet. Kom osten ved og lad den smelte. Kom den kogte pasta ved sammen med bacon og broccoli og bland det hele. Smag til med salt og peber.

Er læst 6132 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.