Vi er meget glade for Krebinetter her i huset, og hos os er krebinetter dem uden panering 🙂
Så hvorfor ikke Krebinet i en burger.
Her er de med Spejlæg, bacon, bløde løg og Portobello svampe, men burgeren kan selvfølgelig laves med det fyld man har lyst til.
Til en burger.

Ingredienser:

200 g. hakket kalv og flæsk.
1 mindre Portobellosvamp
2-3 skiver bacon
Løg, stegt bløde, med krydderier efter ønnske
salt
Peber
Diverse saucer og dips, ketchup, sennup, bearnaice dressing, og hvad hjertet måtte ønske.

Er læst 93 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.